Joc JLPR: Casa lui Bitsy Pt. 1 / Aventuri Romaji

Jucați Casa lui Bitsy
Dificultate: N5
În Lb. Japoneză (Romaji) și Română
Publicat de JLPR
2019

Ne-am gândit ce am putea face ca să vă oferim o experiență diferită de a vă putea folosi japoneza, de a o antrena – și am ajuns la ideea unui joc de explorare. Nu-i așa că deja sunteți entuziasmați!

Descoperă casa lui Bitsy, acest personaj super minimal și drăguț, plinbându-te prin ea și interacționând cu obiectele din aceasta. Fiecărui obiect îi este atașat un text în Romaji care exprimă o idee simplă. Ca de exemplu…

Aceasta fiind printre cele mai simple propoziții. Veți găsi și alte exemple, mai detaliate. Acestea vor veni cu o traducere a cuvintelor din propoziție, oferindu-vă ocazia să puneți termenii cap la cap și să formați din aceștia o propoziție sau frază.

Dacă există niște cuvinte cărora nu le sunt oferite traducere, fie le puteți găsi într-un mic dicționar din joc (care se regăsește pe peretele casei) sau îl veți putea deduce din asocierea obiectului cu care interacționați și cuvântul din propoziție.

Explorați Casa lui Bitsy

Sperăm să vă placă acest joculeț. Spuneți-ne ce credeți despre el, împărtășiți-l cu prietenii, arătați-l profesoarei dumneavoastră de Japoneză și dacă cumva descoperiți vreo greșeală de tipar sau gramatică, anunțați-ne!


Programul Bitsy Game Maker a fost creat de Adam LeDoux

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: