Cum ma organizez eu | Orare

In prima postare ever pe acest blog, as vrea sa impartasesc cu voi dragilor o multitudine de orare prin care am ajuns sa trec pentru a ma putea organiza cand vine vorba de invatat japoneza. 

Acum ca esti la faculta, bine ca te-ai organizat. N-ai putut face asta cand ardeai beshina singur prin Cluj, hei?

[tot ce e scris in italic este vocea mea interioara incercand sa ma atace (dar nu o voi lasa!). tot ce e cu bold, adica ca si acest paragraf, are rolul de a explica anumite lucruri]

Iti dai seama ca postarea asta are sa se piarda la un moment dat in neantul tuturor postarilor.

Cat timp astept ca si pozele de pe WhatsApp sa se incarce, ma uit la clepsidra de langa laptop cum ma tot atentioneaza ca mi s-a terminat aproape timpul alocat acestui blog. Cred ca po sa o mai intorc 15 minute totusi. E PRIMA ZI! Intotdeauna pilotul e mai lung decat restul episoadelor.

20190517_162328

[am voie sa prelungesc cele 15 min alocate atata timp cat intorc clepsidra inainte ca si nisipul sa se scurga de tot pe cealalta parte]

Inca 15 minute au inceput de acum.

You know everybody can spot you’re using utorrent, right? You’re probably gonna say it’s just for downloading books, right?

… E pentru porno.

Ok. Nice one, buddy. Way to make this blog child-friendly, am I right?

[de notat ca Dl. Bizau aici a mai intors inca o data clepsidra, deoarece se simte prea bine scriind aceasta postare]

Sa continuam.

Mama, mama, da ce bine te-ai tinut mai flacaule de orar! Chiar eminent!

Zile si zile. Jos mi-am scris tot ce era WEB-Based, iar sus – va dati seama. Sunt care durat 10 minute, altele care tineau si o ora. Foarte satisfacator sa umplii acele patrate goale. Un mic obicei care l-am preluat de la prietenul meu Zach (nu stiu daca mai suntem prieteni , totusi, dar tot asa am sa-i spun!

Nu mai sunteti.

In partea de jos stanga am scris verbele de N5 cu terminatiile respective. Ma ajuta foarte mult sa invat verbele asa pe N-uri (N5, N4, etc.).

La faculta ai tot felul de manuale. Mainichi (literalmente, „In fiecare Zi”) este pentru Listening, Tanoshiku este pentru partea de Reading, and so on. Am scris pe foaie capitolele care le-am parcurs in clasa si apoi mi-am propus sa le reiau din nou acasa. It’s a work in process, so don’t judge by the empty squares!

Completely judging you here.

Completely ignoring you here.

Mi-am facut un orar unde lipesc sticky-notes. Orarul este pentru carti pe care vreau sa le citesc deacursul unei saptamani, jocuri pe care vreau sa le joc si sa le las review aici, si side-projects (one of them being this blog right here) pentru care vreau sa lucrez and which make me wanna put in the muscle when it comes to studying so that I can keep doing what I love.

Well, cam atata e pentru azi. Fara flori. Fara orez. Gata! Prima postare!!!!

Yey…

Un răspuns la „Cum ma organizez eu | Orare”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: